PepsiCo Consulting Polska z prestiżowymi certyfikatami Top Employer 2018

Z dumą informujemy, że firma PepsiCo Consulting Polska Sp. z o.o. została uhonorowana tytułami Top Employer Polska 2018 i Top Employer Europe 2018. PepsiCo Consulting Polska Sp. z o.o. uzyskała 3. lokatę w Polsce spośród wszystkich firm wyróżnionych tym tytułem w 2018 r.

Te prestiżowe certyfikaty przyznaje Top Employers Institute czołowym globalnym pracodawcom, którzy tworzą wspaniałe warunki pracy, dbają o talenty i ich rozwój na wszystkich szczeblach organizacji oraz dążą do ciągłego doskonalenia praktyk związanych z zatrudnieniem.

Top_Employer_Poland_2018       Top_Employer_Europe_2018

PepsiCo Consulting Polska Sp. z o.o. należy do elitarnego grona organizacji, które zdobyły certyfikację Top Employer Europe 2018 w wielu krajach w Europie.

Wszystkie organizacje, które zdobędą certyfikację w co najmniej pięciu krajach regionu, zasługują na specjalne wyróżnienie certyfikacją Top Employer Europe 2018. Niezależne badanie wykazało, że oferują one wyjątkowe warunki pracy we wszystkich krajach, gdzie zdobyły certyfikat. To zapewniło firmie Pepsico Consulting Polska Sp. z o.o. miejsce w doborowej grupie certyfikowanych Top Employers.

„Nasze szczegółowe badanie wykazało, że PepsiCo Consulting Polska Sp. z o.o. jest częścią wąskiej grupy pracodawców, którzy poprawiają warunki pracy na całym świecie. Firmy te troszczą się o swoich pracowników. Teraz, kiedy zdobyły certyfikację Top Employer Europe 2018, mogą słusznie uważać, że znajdują się w wąskiej grupie najlepszych pracodawców świata. Wspaniały powód do świętowania!” – powiedział David Plink, CEO w Top Employers Institute.

„Jest nam niezmiernie miło, że troska o naszych pracowników została ponownie doceniona przez Top Employers Institute. Dokładamy starań, aby zapewniać naszym pracownikom wyjątkowe warunki pracy i stwarzać im najlepsze warunki do stałego rozwoju. To dzięki naszym pracownikom PepsiCo Consulting Polska Sp. z o.o. odnosi sukcesy - powiedziała Anna Daszczyńska, Dyrektor ds. Personalnych, PepsiCo.

Top Employers Institute to niezależna organizacja, która rokrocznie wskazuje pracodawców, tworzących dla swoich pracowników optymalne warunki do rozwoju zawodowego i osobistego. Przeprowadza szczegółowe badania polityki zatrudnienia kluczowych pracodawców na świecie i dogłębną analizę warunków pracy w organizacjach.

Aby otrzymać certyfikat Top Employer, firma musi spełniać bardzo restrykcyjne wymagania. Sprawdzana jest pod kątem spełniania następujących kryteriów:

• Strategia rozwoju talentów
  • Planowanie potrzeb kadrowych
  • Wdrażanie nowych pracowników (on-boarding)
  • Szkolenia i rozwój
  • Zarządzanie wynikami
  • Rozwijanie umiejętności przywódczych
  • Rozwój kariery i planowanie sukcesji
  • Wynagrodzenia i świadczenia
  • Kultura

Więcej informacji na temat certyfikatów Top Employer i Top Employers Institute znajduje się na stronie: www.top-employers.com